MTB verhuur

Wil je het oergevoel van Drenthe ervaren? Ga dan op verkenning met een mountainbike! Koerscafé Gasselte is officieel startpunt van MTB route Gieten-Gasselte: één van Nederlands mooiste MTB routes. Heb je zelf geen mountainbike? Geen probleem. Naast het terras van het Koerscafé vind je het uitgiftepunt van MTB Verhuur Drenthe, onderdeel van Bike Assist Gieten. Reserveer vooraf online jouw MTB, dan zorgt Bike Assist dat je bij ons kunt starten. Naast mountainbikes kan je ook racefietsen, kickbikes (steps) en BMX fietsen huren. 

Reserveer hier jouw MTB.

 

MTB Route Gieten-Gasselte

Vanaf het Koerscafé fiets je in twee minuten naar misschien wel de mooiste mountainbikeroute van Nederland (vinden wij in elk geval). MTB Route Gieten-Gasselte is gelegen op de Hondsrug, midden in de bossen van Gasselte.  De routebouwers hebben hun uiterste best gedaan om alle glooiingen en heuveltjes te benutten, wat heeft geleid tot een paar flinke klimmetjes en bochtige single tracks. Als kers op de taart word je beloond met het fantastische uitzicht over het helderblauwe Gasselterveld, de perfecte spot voor een fotomomentje. 

 

MTB route Gieten-Gasselte is ongeveer 30 km en goed te combineren met de MTB route Grolloo van 14 km. Ben je een beginnende fietser, dan kan je de route halveren bij het Rendierjagerspad. In ons Koerscafé vind je een grote wandkaart waar je deze routes en andere routes in de omgeving op kunt zien, kom gerust een kijkje nemen.