Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van activiteiten die de komende tijd bij ons plaatsvinden. 

Familie bosbingo - 15 t/m 23 oktober

Tijdens de herfstvakantie kan je bij ons gratis de familie Bosbingo ophalen. Ga lekker op pad in het bos, neem de kaart mee en streep af wat je ziet. Lukt het jou om de kaart helemaal vol te krijgen? Vergeet na afloop niet om een lekkere warme choco te komen drinken in ons Koerscafé. 

De bosbingo kaart is gratis op te halen bij de bar van het Koerscafé. De bingokaart is gemaakt voor alle leeftijden. Neem wel zelf een pen mee om af te kruisen wat je ziet. Wil je wandeltips? In deze blog van de Lente van Drenthe staan 3 routes beschreven die starten op 5 minuten lopen van het Koerscafé, je leest het hier

Horror and escape - 10 december 2022

Op 10 December verandert Gasselte in een echt angstaanjagend bos, want dan is het tijd voor Horror én Escape! Tijdens de tocht van 1 tot 1,5 uur kom je de meest angstaanjagende verschijningen tegen én moet je codes kraken en puzzels oplossen. Er zijn verschillende “scare zones’ waar je de raadsels moet kraken. De start en finish is in ons Koerscafé, waar je wordt verwelkomt met pompoensoep en brood. 

 

Alle informatie over de tocht vind je op https://jpactiviteiten.nl/uitjes/horror-and-escape-gasselte/.
Let op: vooraf reserveren is noodzakelijk!