Activiteitenkalender

Hieronder vind je een overzicht van activiteiten die de komende tijd bij ons plaatsvinden. 

  • Bosbingo - heel oktober en november

Ga je wandelen of fietsen in de bossen van Gasselte? Haal dan bij ons je gratis bosbingokaart. Ga op zoek naar dierensporen, vogels en mountainbikers in het bos en kom na je wandel- of fietstocht opwarmen met een kom soep, lekkere lunch of warme chocolademelk. 

  • MTB clinic en lezing van Pieter Weening - zondag 31 oktober

Toerfietsclub Gieten organiseert voor haar leden en geïnteresseerden in een lidmaatschap een clinic en lezing die gegeven worden door niemand minder dan Pieter Weening. De dag is inclusief koffie en lunch in het Koerscafé. Meer informatie vind je op tfcgieten.nl en aanmelden kan door te mailen naar info@tfcgieten.nl.

  • Wandelmaand - heel november 

November is (als het een beetje droog blijft) de perfecte maand voor een mooie herfstwandeling en daarom dopen wij deze maand om tot wandelmaand. Maak van jouw wandeling een geheel verzorgd uitstapje met ons wandelarrangement. Hierbij begin je in het Koerscafé met een kop koffie en gebak, vervolgens maak je een wandeling naar keuze en bij terugkomst staan we voor je klaar met een kom warme soep of een borrelplank. Reserveer jouw wandelarrangement minimaal 1 dag van te voren door te mailen naar info@delentevandrenthe.nl of te bellen naar 0599 564 333. Het arrangement kost 12,50 per persoon.