Activiteitenkalender

Hieronder vind je een overzicht van activiteiten die de komende tijd bij ons plaatsvinden. 

  • Bosbingo - heel oktober en november

Ga je wandelen of fietsen in de bossen van Gasselte? Haal dan bij ons je gratis bosbingokaart. Ga op zoek naar dierensporen, vogels en mountainbikers in het bos en kom na je wandel- of fietstocht opwarmen met een kom soep, lekkere lunch of warme chocolademelk. 

  • Wandelmaand - heel november 

November is (als het een beetje droog blijft) de perfecte maand voor een mooie herfstwandeling en daarom dopen wij deze maand om tot wandelmaand. Maak van jouw wandeling een geheel verzorgd uitstapje met ons wandelarrangement. Hierbij begin je in het Koerscafé met een kop koffie en gebak, vervolgens maak je een wandeling naar keuze en bij terugkomst staan we voor je klaar met een kom warme soep of een borrelplank. Reserveer jouw wandelarrangement minimaal 1 dag van te voren door te mailen naar info@delentevandrenthe.nl of te bellen naar 0599 564 333. Het arrangement kost 12,50 per persoon.

  • Haal je Pietendiploma! - 19 t/m 22 en 26 t/m 29 november

Voor de kids: bewijs in onze Kids Boulderhal of jij alles in je hebt om een échte piet te worden! Beheers jij de belangrijkste pieteneigenschappen, zoals precisie, behendigheid, lenigheid en heel belangrijk: kun je goed klimmen? Als je alle opdrachten met vlag en wimpel haalt krijg je van ons een pietendiploma en een verrassing. Ook staat er een beker ranja met wat lekkers voor je klaar. Het is niet nodig om vooraf te reserveren voor het Pietendiploma, maar het kan wel. Het halen van het Pietendiploma, inclusief boulderen, ranja, pepernoten en een verrassing kost €4,00 per kind.